Hotelul Delphin Botanik se află la 30 km de Side şi la 32 km de Alanya. La hotel se oferă parcare privată gratuită.

Acest Hotel este cu vedere la Marea Mediterană, acest complex de 5 stele de pe malul mării oferă camere moderne cu TV cu ecran plat şi balcon privat. Facilităţile includ piscine în aer liber cu tobogane de apă, un cinematograf şi un centru spa.
Oaspeţii se pot bucura de o varietate de tratamente de sănătate şi cosmetice în spa, care are un salon de înfrumuseţare complet echipat, o baie turcească şi un centru de fitness.

Camerele de la Hotelul Delphin Botanik au aer condiţionat şi oferă un interior modern cu elemente tradiţionale. Toate camerele au minibar, birou şi facilităţi pentru prepararea de ceai şi cafea.

Echipa de divertisment a Hotelului Delphin Botanik organizează diverse activităţi pe tot parcursul zilei, incluzând jocuri acvatice, activităţi sportive, spectacole live şi muzică. La hotel se găseşte şi un centru comercial. Oaspeţii pot să savureze fructe de mare proaspete la Restaurantul Blue Fish. Hotelul Delphin Botanik are şi un restaurant cu specific chinezesc, italienesc şi japonez.